Pieczony kr贸lik
Brak pliku video

Pieczony kr贸lik

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
powy偶ej 60 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
Wysokokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka comber kr贸lika z udami | 1 szt
Usu艅 z koszyka t艂uszcz 6 dkg
Usu艅 z koszyka s贸l 1 wed艂ug uznania


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Pieczony kr贸lik
Drukuj
Comber z udami dok艂adnie obra膰 z b艂on, umy膰 i natrze膰 sol膮. W brytfannie rozgrza膰 t艂uszcz, po艂o偶y膰 mi臋so, obla膰 t艂uszczem i wstawi膰 do gor膮cego piekarnika. Od czasu do czasu polewa膰 mi臋so t艂uszczem powsta艂ym w brytfannie. Dolewa膰 wody do brytfanny w razie wyparowywania. Piec oko艂o 60 - 90 minut w temperaturze 220 stopni C. Upieczone mi臋so poci膮膰 na kawa艂ki, u艂o偶y膰 na p贸艂misku i obla膰 powsta艂ym sosem.

Tagi: kr贸lik,
 
 
Zobacz tak偶e
Go艂膮bki z salcesonem

Go艂膮bki z salcesonem

Go艂膮bki s膮 pyszne i smakuj膮 wszystkim.

Pulpety z parowaru by Yvonne

Pulpety z parowaru by Yvonne

Pulpety o oryginalnym smaku.

Antyfrytki

Antyfrytki

co艣 innego z ziemniak贸w

Kapusta kiszona z grochem

Kapusta kiszona z grochem

Bardzo lubimy tak przygotowan膮 kapust臋 jest pyszna, aromatyczna. Kapusta

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Moje Walentynkowe plany to:

   Szampan i truskawki :)

   kolacja przy 艣wiecach

   serduszkowy muffin dla drugiej po艂贸wki :)

   czekoladowy telegram "Kocham Ci臋"

   pude艂ko lod贸w w samotno艣ci! :p

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil comindkbacin1982
profil symptribpigvers1973
profil Par34wel71457
profil iwpwwkba
profil Gores42
 
Alma24
Kilka s艂贸w o Walentynkach

Walentynki to coroczne 艣wi臋to zakochanych. Obchodzone s膮 14 lutego w dniu 艣w. Walentego. Zwyczajem w tym dniu jest
Bohema

Miasto:
Katowice
Kuchnia:
polska, europejska
Organizacja imprez, przyj臋膰. Mo偶liwo艣膰 skorzystania z bezprzewodowej sieci...wi臋cej »
 
05-04 21:53    Dobre jajka...
04-16 15:10    Czy lubicie...
03-27 23:41    Kuchnia chi艅ska...
01-26 20:28    Jestem ciekawa...
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...