Pieczony kr贸lik
Brak pliku video

Pieczony kr贸lik

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
powy偶ej 60 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
Wysokokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka comber kr贸lika z udami | 1 szt
Usu艅 z koszyka t艂uszcz 6 dkg
Usu艅 z koszyka s贸l 1 wed艂ug uznania


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Pieczony kr贸lik
Drukuj
Comber z udami dok艂adnie obra膰 z b艂on, umy膰 i natrze膰 sol膮. W brytfannie rozgrza膰 t艂uszcz, po艂o偶y膰 mi臋so, obla膰 t艂uszczem i wstawi膰 do gor膮cego piekarnika. Od czasu do czasu polewa膰 mi臋so t艂uszczem powsta艂ym w brytfannie. Dolewa膰 wody do brytfanny w razie wyparowywania. Piec oko艂o 60 - 90 minut w temperaturze 220 stopni C. Upieczone mi臋so poci膮膰 na kawa艂ki, u艂o偶y膰 na p贸艂misku i obla膰 powsta艂ym sosem.

Tagi: kr贸lik,
 
 
Zobacz tak偶e
Tarta warzywna

Tarta warzywna

Smaczne danie z kuchni francuskiej.

Pier贸g dro偶d偶owy z mi臋sem i kapust膮

Pier贸g dro偶d偶owy z mi臋sem i kapust膮

Bardzo smaczne po艂膮czenie mi臋sa, kapusty i grzyb贸w.

Nale艣niki z mi臋sem i kasz膮 gryczan膮

Nale艣niki z mi臋sem i kasz膮 gryczan膮

Bardzo smaczne nale艣niki polecane z ostrymi sosami.

Falafel

Falafel

Falafele podajemy ze 艣wie偶ym pieczywem.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil gexyminkema907
profil mojapilka
profil EnthyNant
profil MajaAunde
profil DyzmaEligia
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Chrobry

Miasto:
Szczecin
Kuchnia:
polska
Bardzo klimatyczny lokal, mieszcz膮cy si臋 w podziemiach szczeci艅skich Wa艂贸w...wi臋cej »
 
07-21 20:53    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-21 20:50    Zna kto艣...
04-09 09:30    carpaccio z...
04-09 09:23    Prezent na...