Sos do go艂膮bk贸w
Brak pliku video

Sos do go艂膮bk贸w

dodane przez basia4ab
Czas przygotowania:
do 30 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
powy偶ej 4
Koszt przygotowania:
Tanie
Ilo艣膰 kalorii:
Wysokokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka bulion z mi臋sa i warzyw 4 szklanki
Usu艅 z koszyka m膮ka pszenna 1 艂y偶ka
Usu艅 z koszyka przecier pomidorowy 3 艂y偶eczki
Usu艅 z koszyka 艣mietana 30% 4 艂y偶ki
Usu艅 z koszyka koperek 1 p臋czek
Usu艅 z koszyka pieprz mielony wed艂ug uznania
Usu艅 z koszyka vegeta - wed艂ug uznania
Usu艅 z koszyka s贸l - wed艂ug uznania


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Sos do go艂膮bk贸w
Drukuj
Wywar mi臋sno jarzynowy wlewam do rondla, dodaj臋 koncentrat pomidorowy, przyprawy do smaku, zagotowuj臋. Nast臋pnie wlewam rozrobion膮 m膮k臋 w niewielkiej ilo艣ci wody, dodaj臋 pokrojony drobno koperek i 艣mietan臋. Sos zagotowuj臋 i podaj臋 do go艂膮bk贸w. 呕ycz臋 smacznego.

Tagi: 艣mietana, przecier pomidorowy, bulion, m膮ka, koperek, przyprawy,
 
 
Zobacz tak偶e
艁oso艣 gotowany w sosie majonezowym

艁oso艣 gotowany w sosie majonezowym

Wy艣mienita ryba polecana na ka偶d膮 okazj臋.

Oszukana potrawka z kurczaka

Oszukana potrawka z kurczaka

Bardzo smaczna potrawa, 艣wietnie smakuje z ry偶em.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Alexanpu
profil kacvinsky
profil Larawsk
profil nolan765
profil emdannmor
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Cukiernia

Miasto:
Tarnobrzeg
Kuchnia:
tradycyjne i oryginalne ciasta
Lokal niewielki. Wystr贸j cukierni nale偶y do jednego z elegantszych...wi臋cej »
 
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...