Sos do go艂膮bk贸w
Brak pliku video

Sos do go艂膮bk贸w

dodane przez basia4ab
Czas przygotowania:
do 30 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
powy偶ej 4
Koszt przygotowania:
Tanie
Ilo艣膰 kalorii:
Wysokokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka bulion z mi臋sa i warzyw 4 szklanki
Usu艅 z koszyka m膮ka pszenna 1 艂y偶ka
Usu艅 z koszyka przecier pomidorowy 3 艂y偶eczki
Usu艅 z koszyka 艣mietana 30% 4 艂y偶ki
Usu艅 z koszyka koperek 1 p臋czek
Usu艅 z koszyka pieprz mielony wed艂ug uznania
Usu艅 z koszyka vegeta - wed艂ug uznania
Usu艅 z koszyka s贸l - wed艂ug uznania


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Sos do go艂膮bk贸w
Drukuj
Wywar mi臋sno jarzynowy wlewam do rondla, dodaj臋 koncentrat pomidorowy, przyprawy do smaku, zagotowuj臋. Nast臋pnie wlewam rozrobion膮 m膮k臋 w niewielkiej ilo艣ci wody, dodaj臋 pokrojony drobno koperek i 艣mietan臋. Sos zagotowuj臋 i podaj臋 do go艂膮bk贸w. 呕ycz臋 smacznego.

Tagi: 艣mietana, przecier pomidorowy, bulion, m膮ka, koperek, przyprawy,
 
 
Zobacz tak偶e
Sos indyjski

Sos indyjski

Sosik indyjski

Domowy sos Barbecue

Domowy sos Barbecue

idealny do mi臋s wszelakich

艁oso艣 w sosie cebulowym

艁oso艣 w sosie cebulowym

Danie na ka偶d膮 okazj臋.

Porzeczkowo-karmelowy sos do deser贸w

Porzeczkowo-karmelowy sos do deser贸w

Sezon na porzeczki przed nami, wi臋c przepis si臋 przyda.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil urodzxiny
profil ambitnyMarkus
profil koleb84
profil lunowak
profil adamkss
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Buddha

Miasto:
Katowice
Kuchnia:
indyjska, wegetaria艅ska
Dwie sale urz膮dzone w orientalnym stylu. Sala dla pal膮cych...wi臋cej »
 
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...