Szybka masa kajmakowa
Brak pliku video

Szybka masa kajmakowa

dodane przez tulipann
Czas przygotowania:
30 do 60 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
powy偶ej 4
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
Niskokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka mleko w proszku 1 szklanka
Usu艅 z koszyka mas艂o ro艣linne - 25 dkg
Usu艅 z koszyka cukier 25 dkg
Usu艅 z koszyka 偶贸艂tka 3 szt
Usu艅 z koszyka wafle 1 opk


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Szybka masa kajmakowa
Drukuj
Mas艂o roztopi膰 w garnku na ma艂ym ogniu, doda膰 mleko w proszku, cukier i gotowa膰 do momentu rozpuszczenia si臋 wszystkich sk艂adnik贸w. Garnek z mas膮 zdj膮膰 z ognia, lekko przestudzi膰. Doda膰 偶贸艂tka i ca艂o艣膰 szybko i dok艂adnie rozetrze膰. Gotow膮 mas膮 przek艂ada膰 ciasta lub wafle.

Tagi: mleko w proszku, mas艂o, cukier, 偶贸艂tka,
 
 
Zobacz tak偶e
Ciasto marchewkowe

Ciasto marchewkowe

Pyszne ciasto marchewkowe

Mus truskawkowy z likierem

Mus truskawkowy z likierem

Pyszny mus truskawkowy

Ciasto jogurtowo-morelowe

Ciasto jogurtowo-morelowe

Minimum pracy, maksimum satysfakcji:):)

Babka dla leniucha:)

Babka dla leniucha:)

Babka, kt贸ra wyjdzie ka偶dej gospodyni. Jeszcze tylko brak dekoracji:)

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Moje Walentynkowe plany to:

   Szampan i truskawki :)

   kolacja przy 艣wiecach

   serduszkowy muffin dla drugiej po艂贸wki :)

   czekoladowy telegram "Kocham Ci臋"

   pude艂ko lod贸w w samotno艣ci! :p

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil engttia
profil ioays223
profil cheeray
profil rosabella71
profil CECELIAu8
 
Alma24
Kilka s艂贸w o Walentynkach

Walentynki to coroczne 艣wi臋to zakochanych. Obchodzone s膮 14 lutego w dniu 艣w. Walentego. Zwyczajem w tym dniu jest
Bella Italia

Miasto:
Koszalin
Kuchnia:
W艂oska
Dobre jedzonko, mi艂a obs艂uga :) ...wi臋cej »
 
03-27 23:41    Kuchnia chi艅ska...
01-26 20:28    Jestem ciekawa...
11-05 09:21    Czy lubicie...
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...