Bigos ze s艂odkiej kapusty
Brak pliku video

Bigos ze s艂odkiej kapusty

dodane przez danusia19671
Czas przygotowania:
do 30 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
1-2
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
艢redniokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka kapusta bia艂a | 100 g
Usu艅 z koszyka przecier pomidorowy 3 g
Usu艅 z koszyka cebula 5 g
Usu艅 z koszyka kie艂basa 60 g
Usu艅 z koszyka pietruszka natka | 2 ga艂膮zki
Usu艅 z koszyka m膮ka 3 g
Usu艅 z koszyka s贸l i pieprz 1 szczypta


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Bigos ze s艂odkiej kapusty
Drukuj
Kapust臋 zala膰 niewielk膮 ilo艣ci膮 wody, gotowa膰 do mi臋kko艣ci. Pod koniec duszenia doda膰 posiekan膮 zielenin臋, podsma偶on膮 i pokrojon膮 w kostk臋 cebul臋 i koncentrat pomidorowy. M膮k臋 rozprowadzi膰 w niewielkiej ilo艣ci ch艂odnej wody, po艂膮czy膰 z kapust膮, lekko wymiesza膰, zagotowa膰. Kie艂bas臋 pokroi膰 w kostk臋, podsma偶y膰 na t艂uszczu doda膰 do kapusty, chwil臋 poddusi膰.

Tagi: kapusta bia艂a , koncentrat pomidorowy, cebula,
 
 
Zobacz tak偶e
Dietetyczna mizeria

Dietetyczna mizeria

Mizeria dietetyczna

Wenecki broku艂 de Bleu

Wenecki broku艂 de Bleu

bia艂o - zielona wersja broku艂a

Szybka sur贸wka

Szybka sur贸wka

Dodatek do drugiego dania.

Placki ziemniaczane

Placki ziemniaczane

Szybki i smaczny pomys艂 na obiad.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil throellvoor
profil nyzdozamir
profil mimit699
profil hipolitkozlowski
profil veesath
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Sfinx

Miasto:
Gliwice
Kuchnia:
Orientalna
Sfinks Polska zarz膮dza obecnie sieci膮 93 restauracji Sphinx (segment...wi臋cej »
 
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...