Bigos ze s艂odkiej kapusty
Brak pliku video

Bigos ze s艂odkiej kapusty

dodane przez danusia19671
Czas przygotowania:
do 30 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
1-2
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
艢redniokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka kapusta bia艂a | 100 g
Usu艅 z koszyka przecier pomidorowy 3 g
Usu艅 z koszyka cebula 5 g
Usu艅 z koszyka kie艂basa 60 g
Usu艅 z koszyka pietruszka natka | 2 ga艂膮zki
Usu艅 z koszyka m膮ka 3 g
Usu艅 z koszyka s贸l i pieprz 1 szczypta


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Bigos ze s艂odkiej kapusty
Drukuj
Kapust臋 zala膰 niewielk膮 ilo艣ci膮 wody, gotowa膰 do mi臋kko艣ci. Pod koniec duszenia doda膰 posiekan膮 zielenin臋, podsma偶on膮 i pokrojon膮 w kostk臋 cebul臋 i koncentrat pomidorowy. M膮k臋 rozprowadzi膰 w niewielkiej ilo艣ci ch艂odnej wody, po艂膮czy膰 z kapust膮, lekko wymiesza膰, zagotowa膰. Kie艂bas臋 pokroi膰 w kostk臋, podsma偶y膰 na t艂uszczu doda膰 do kapusty, chwil臋 poddusi膰.

Tagi: kapusta bia艂a , koncentrat pomidorowy, cebula,
 
 
Zobacz tak偶e
Marchew z groszkiem

Marchew z groszkiem

Marchew z groszkiem ;)

Placki ziemniaczane z cukini膮 i curry

Placki ziemniaczane z cukini膮 i curry

inna ods艂ona popularnych plack贸w

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Moja ulubiona potrawa wigilijna:

   barszcz czerwony z uszkami

   zupa grzybowa

   pierogi z kapust膮 i grzybami

   karp

   kutia

   kapusta z grochem

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Yvonnexln
profil ferfergf
profil localectpea1977
profil grergteg
profil kapounliouvil1984
 
Alma24
Zwyczaje 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia.

Bo偶e Narodzenie to 艣wi臋to w tradycji chrze艣cija艅skiej upami臋tniaj膮ce narodziny Jezusa Chrystusa. 艢wi臋to to obchodzone jest corocznie w
Restauracja Credo

Miasto:
Pozna艅
Kuchnia:
艣rodziemnomorska/ grecka
fajna i otwarta knajpka dla ludzi. Mi艂e wn臋trze, nowoczesne,...wi臋cej »
 
11-05 09:21    Czy lubicie...
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
04-09 09:30    carpaccio z...