Biszkopt z miodem
Brak pliku video

Biszkopt z miodem

dodane przez tulipann
Czas przygotowania:
do 30 minut
Poziom trudności:
Łatwe
Ilość osób:
3-4
Koszt przygotowania:
Średnio drogie
Ilość kalorii:
Niskokaloryczne
 

Składniki

Usuń z koszyka jajka 15 szt
Usuń z koszyka cukier 25 dkg
Usuń z koszyka miód 20 dkg
Usuń z koszyka mąka 40 dkg


Przejdź do zamówienia
 

Sposób przygotowania

Biszkopt z miodem
Drukuj
Jaja ubijać z cukrem tak długo, aż objętość ich zwiększy się 3 - 3,5 krotnie. Ubijać należy w chłodnym miejscu. Do otrzymanej masy dodać miód i ubijać masę, aż stanie się puszysta. Następnie dodać mąkę i mieszaninę ubijać trzepaczką, aż do otrzymania jednolitej masy.Piec ok 30 minut przez 180 stopni C.

Tagi: jajek, mąka, miód, cukier,
 
 
Zobacz także
Polewa czekoladowa 3

Polewa czekoladowa 3

Polewa do wykorzystania do deserów, wariant 3.

Precelki 2

Precelki 2

Proste precelki

Czekoladowa tarta

Czekoladowa tarta

Dużo magnezu który poprawi na samopoczucie.

Bananowa wariacja na temat muffinek

Bananowa wariacja na temat muffinek

Pyszne muffinki z bananem i cytryną.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. Bądź pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskazówki sięgam do:

   rad mamy

   książki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaciółki

   własnej intuicji (eksperymentuję) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil WilhelminaOety
profil pewienpan
profil ninh
profil RachelaEgara
profil fNenaEnnen
 
Alma24
Stół kontra barek

Kiedy urządzamy kuchnie często pojawia się problem co wybrać stół czy barek. Zastanawiamy się, które z nich będzie
Bella Italia

Miasto:
Koszalin
Kuchnia:
Włoska
Dobre jedzonko, miła obsługa :) ...więcej »
 
07-21 20:53    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-21 20:50    Zna ktoś...
04-09 09:30    carpaccio z...
04-09 09:23    Prezent na...