Pstr膮g gotowany
Brak pliku video

Pstr膮g gotowany

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
30 do 60 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
Niskokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka filety z pstr膮ga 1 kg
Usu艅 z koszyka w艂oszczyzna 20 dkg
Usu艅 z koszyka cebula 10 dkg
Usu艅 z koszyka pietruszka zielona 2 dkg
Usu艅 z koszyka li艣膰 laurowy 2 szt
Usu艅 z koszyka ziele angielskie 3 ziarenka
Usu艅 z koszyka pieprz 6 ziarenek
Usu艅 z koszyka s贸l i cukier 1 wed艂ug uznania


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

Pstr膮g gotowany
Drukuj
Filety z ryby op艂uka膰 i w艂o偶y膰 do gotuj膮cego si臋 wywaru z w艂oszczyzny, zielonej pietruszki, cebuli i pozosta艂ych przypraw. Gotowa膰 na ma艂ym ogniu oko艂o 15 鈥 20 minut. Podawa膰 gor膮ce.

Tagi: pstr膮gi, ryby, warzywa,
 
 
Zobacz tak偶e
Ryba z chrzanem

Ryba z chrzanem

Pyszna ryba, kt贸rej chrzan nadaje niesamowity charakter.

艢ledzie w pieprzu

艢ledzie w pieprzu

o oryginalnym smaku

Rolmopsy po mojemu

Rolmopsy po mojemu

Moje rolmopsy, nam smakuj膮.

Komentarze

Skomentuj


to co艣 akurat dla mnie :)
IwonaF | 21 Kwietnia 20:04
Jedna z nielicznych ryb, kt贸re lubi臋.
beti2011 | 21 Kwietnia 10:38
wygl膮da znakomicie do po艂kni臋cia w ca艂o艣ci
aksamitna | 21 Kwietnia 08:29
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Mickoku
profil sdasa587
profil tricojenos
profil rtadz500
profil nezopomini
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Restauracja 艢r贸dziemnomorska VIA TOSCANA

Miasto:
Katowice
Kuchnia:
艣r贸dziemnomorska
super restauracja, przemi艂a obs艂uga, przepyszne jedzonko - przepi臋knie podane,...wi臋cej »
 
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...