艁oso艣 gotowany
Brak pliku video

艁oso艣 gotowany

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
powy偶ej 60 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Koszt przygotowania:
Drogie
Ilo艣膰 kalorii:
艢redniokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka 艂oso艣 filety 1 kg
Usu艅 z koszyka w艂oszczyzna 15 dkg
Usu艅 z koszyka cebula 15 dkg
Usu艅 z koszyka mleko 250 ml
Usu艅 z koszyka ocet 20 ml
Usu艅 z koszyka li艣膰 laurowy 1 szt
Usu艅 z koszyka ziele angielskie 2 ziarenka
Usu艅 z koszyka go藕dziki 2 szt
Usu艅 z koszyka pieprz 5 ziarenek
Usu艅 z koszyka s贸l i cukier 1 wed艂ug uznania


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

艁oso艣 gotowany
Drukuj
Filety z ryby wymoczy膰 w mleku z pieprzem, skropi膰 octem. W艂o偶y膰 do gotuj膮cego si臋 wywaru z w艂oszczyzny, cebuli i przypraw. Gotowa膰 na ma艂ym ogniu oko艂o 15 鈥 20 minut. Podawa膰 po oko艂o 2 godzinach od ugotowania, aby ryby przesz艂y smakiem przypraw. Przed podaniem podgrza膰 w wywarze.

Tagi: 艂oso艣, ryby, warzywa,
 
 
Zobacz tak偶e
艁oso艣 w zio艂ach

艁oso艣 w zio艂ach

艢wietne i dietetyczne danie.

Pstr膮g gotowany po polsku z sosem chrzanowym

Pstr膮g gotowany po polsku z sosem chrzanowym

Wy艣mienita ryba polecana dla ka偶dego i na ka偶d膮 okazj臋.

Pieczony karp

Pieczony karp

Karp pieczony

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Moja ulubiona potrawa wigilijna:

   barszcz czerwony z uszkami

   zupa grzybowa

   pierogi z kapust膮 i grzybami

   karp

   kutia

   kapusta z grochem

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil daresembre1971
profil smartanysbo1983
profil atpamidi1974
profil ganthorne
profil bpssnsbl3
 
Alma24
Zwyczaje 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia.

Bo偶e Narodzenie to 艣wi臋to w tradycji chrze艣cija艅skiej upami臋tniaj膮ce narodziny Jezusa Chrystusa. 艢wi臋to to obchodzone jest corocznie w
Gracja

Miasto:
Parczew
Kuchnia:
Mi臋dzynarodowa
dodatkowe atuty lokalu wybrane na podstawie opinii u偶ytkownik贸w ...wi臋cej »
 
11-05 09:21    Czy lubicie...
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
04-09 09:30    carpaccio z...