Lin w sosie koperkowym
Brak pliku video

Lin w sosie koperkowym

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
powyżej 60 minut
Poziom trudności:
Łatwe
Koszt przygotowania:
Średnio drogie
Ilość kalorii:
Średniokaloryczne
 

Składniki

Usuń z koszyka lin filety ugotowane 1 kg
Usuń z koszyka sos koperkowy 700 ml
Usuń z koszyka pietruszka 3 dkg


Przejdź do zamówienia
 

Sposób przygotowania

Lin w sosie koperkowym
Drukuj
Ugotowane filety z ryb wyłożyć na półmisek, zalać wcześniej przygotowanym na wywarze z gotowania ryb lub kupionym sosem koperkowym. Posypać zieloną pietruszką według uznania i podawać.

Tagi: lin, ryby, sosy,
 
 
Zobacz także
Kotlety mielone z ryby

Kotlety mielone z ryby

Kotlety mielone z ryby.

Pieczony dorsz

Pieczony dorsz

bardzo aromatyczna i lekko pikantna wersja dorsza

Karp świąteczny

Karp świąteczny

Najlepiej kupować mniejszego karpia, bo duży pachnie mułem.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. Bądź pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskazówki sięgam do:

   rad mamy

   książki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaciółki

   własnej intuicji (eksperymentuję) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Amelievos
profil janosiki
profil UosyIhinu
profil merpark73
profil piedaddigaetano37
 
Alma24
Stół kontra barek

Kiedy urządzamy kuchnie często pojawia się problem co wybrać stół czy barek. Zastanawiamy się, które z nich będzie
Boungiorno

Miasto:
Koszalin
Kuchnia:
włoska
Kuchnia włoska ...więcej »
 
08-21 16:30    Jak edytować...
08-21 16:12    Zna ktoś...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...