Lin w sosie koperkowym
Brak pliku video

Lin w sosie koperkowym

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
powyżej 60 minut
Poziom trudności:
Łatwe
Koszt przygotowania:
Średnio drogie
Ilość kalorii:
Średniokaloryczne
 

Składniki

Usuń z koszyka lin filety ugotowane 1 kg
Usuń z koszyka sos koperkowy 700 ml
Usuń z koszyka pietruszka 3 dkg


Przejdź do zamówienia
 

Sposób przygotowania

Lin w sosie koperkowym
Drukuj
Ugotowane filety z ryb wyłożyć na półmisek, zalać wcześniej przygotowanym na wywarze z gotowania ryb lub kupionym sosem koperkowym. Posypać zieloną pietruszką według uznania i podawać.

Tagi: lin, ryby, sosy,
 
 
Zobacz także
Pieczony karp na wigilię

Pieczony karp na wigilię

Polecana ryba w czasie świąt.

Matiasy w majeranku

Matiasy w majeranku

Tak przyrządzone matiasy są pyszne. Proszę nie bać się

Ryba w migdałach

Ryba w migdałach

Bardzo dobra rybka w migdałach.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. Bądź pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskazówki sięgam do:

   rad mamy

   książki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaciółki

   własnej intuicji (eksperymentuję) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Headm036
profil Edeltrudanau
profil bplusap
profil Patzk035
profil ojghas
 
Alma24
Stół kontra barek

Kiedy urządzamy kuchnie często pojawia się problem co wybrać stół czy barek. Zastanawiamy się, które z nich będzie
zajazd ostoja

Miasto:
sporysz
Kuchnia:
polska
to zajazd położony przy trasie człuchów-koszalin Właściciele z dużą...więcej »
 
11-05 09:21    Czy lubicie...
08-21 16:30    Jak edytować...
08-21 16:12    Zna ktoś...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
04-09 09:30    carpaccio z...