Lin w sosie koperkowym
Brak pliku video

Lin w sosie koperkowym

dodane przez Mniamek
Czas przygotowania:
powyżej 60 minut
Poziom trudności:
Łatwe
Koszt przygotowania:
Średnio drogie
Ilość kalorii:
Średniokaloryczne
 

Składniki

Usuń z koszyka lin filety ugotowane 1 kg
Usuń z koszyka sos koperkowy 700 ml
Usuń z koszyka pietruszka 3 dkg


Przejdź do zamówienia
 

Sposób przygotowania

Lin w sosie koperkowym
Drukuj
Ugotowane filety z ryb wyłożyć na półmisek, zalać wcześniej przygotowanym na wywarze z gotowania ryb lub kupionym sosem koperkowym. Posypać zieloną pietruszką według uznania i podawać.

Tagi: lin, ryby, sosy,
 
 
Zobacz także
Pstrąg gotowany po polsku z sosem chrzanowym

Pstrąg gotowany po polsku z sosem chrzanowym

Wyśmienita ryba polecana dla każdego i na każdą okazję.

Zielone śledzie w zalewie octowej

Zielone śledzie w zalewie octowej

Bardzo dobre śledzie ,smakują z ziemniakami jak i podane

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. Bądź pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Moje Walentynkowe plany to:

   Szampan i truskawki :)

   kolacja przy świecach

   serduszkowy muffin dla drugiej połówki :)

   czekoladowy telegram "Kocham Cię"

   pudełko lodów w samotności! :p

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Rosecoa
profil nair594
profil Davidkeq
profil parecdulo1972
profil laowilniso1985
 
Alma24
Kilka słów o Walentynkach

Walentynki to coroczne święto zakochanych. Obchodzone są 14 lutego w dniu św. Walentego. Zwyczajem w tym dniu jest
Karczma Maciejowka

Miasto:
Czajowice
Kuchnia:
polska
Staropolska smaczna kuchnia w drewnianej goralskiej chacie ...więcej »
 
05-04 21:53    Dobre jajka...
04-16 15:10    Czy lubicie...
03-27 23:41    Kuchnia chińska...
01-26 20:28    Jestem ciekawa...
08-21 16:30    Jak edytować...
08-21 16:12    Zna ktoś...