ma艣lak w zalewie
Brak pliku video

ma艣lak w zalewie

dodane przez aksamitna
Czas przygotowania:
powy偶ej 60 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
powy偶ej 4
Koszt przygotowania:
艢rednio drogie
Ilo艣膰 kalorii:
Niskokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka grzyby 1 kg
Usu艅 z koszyka ocet 2 szklanek
Usu艅 z koszyka woda 5 szklanek
Usu艅 z koszyka li艣cie laurowe 6 szt
Usu艅 z koszyka s贸l 3 艂y偶ki
Usu艅 z koszyka ziele angielskie 5 szt
Usu艅 z koszyka gorczyca 3 艂y偶ki
Usu艅 z koszyka pieprz ziarnisty 5 szt
Usu艅 z koszyka cukier 6 艂y偶eczek


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

ma艣lak w zalewie
Drukuj
Marynata: ocet, woda, s贸l, cukier, li艣cie laurowe, ziarna pieprzu, ziela angielskiego i gorczycy, zagotowa膰. Grzyby oczy艣ci膰 i obgotowa膰 w osolonej wodzie z dodatkiem octu (p贸艂 szklanki), uk艂ada膰 w ca艂o艣ci w s艂oikach i zala膰 gor膮c膮 marynat膮. S艂oiki pasteryzujemy.

Tagi: grzyby, marynata, ocet, cukier,
 
 
Zobacz tak偶e
Grzyby marynowane

Grzyby marynowane

Grzyby marynowane.

przecier og贸rkowy -domowy

przecier og贸rkowy -domowy

swojski przecier og贸rkowy smaczny i zdrowy

Przecier pomidorowy w butelkach

Przecier pomidorowy w butelkach

Przecier pomidorowy.

Cukinia a' la ananas

Cukinia a' la ananas

Jeden z moich ulubionych przepis贸w na przetworzenie cukinii.

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Blazebtt
profil mstarjhon441
profil coyrebe92
profil fiedorlaz
profil MDelmerSannutti
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Cafe au lait

Miasto:
Warszawa
Kuchnia:
europejska
Kawiarnia "Cafe au Lait" jest miejscem, w kt贸rym znajdziecie...wi臋cej »
 
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...