czerwona kapusta na zim臋
Brak pliku video

czerwona kapusta na zim臋

dodane przez ajrin
Czas przygotowania:
do 30 minut
Poziom trudno艣ci:
艁atwe
Ilo艣膰 os贸b:
powy偶ej 4
Koszt przygotowania:
Tanie
Ilo艣膰 kalorii:
Niskokaloryczne
 

Sk艂adniki

Usu艅 z koszyka kapusta czerwona 1 kg
Usu艅 z koszyka jab艂ka 30 dkg
Usu艅 z koszyka por 1 szt
Usu艅 z koszyka s贸l 1 艂y偶ka
Usu艅 z koszyka cukier 2 艂y偶ki
Usu艅 z koszyka go藕dziki 3 szt
Usu艅 z koszyka kwasek cytrynowy 1 艂y偶ka
Usu艅 z koszyka nasiona kopru 1 艂y偶eczka
Usu艅 z koszyka woda p贸艂tora litra


Przejd藕 do zam贸wienia
 

Spos贸b przygotowania

czerwona kapusta na zim臋
Drukuj
Kapust臋 poszatkowa膰, obrane jab艂ka zetrze膰 na tarce o du偶ych oczkach. Por oczy艣ci膰, pokroi膰 w plastry, wymiesza膰 wszystkie sk艂adniki i na艂o偶y膰 lu藕no do s艂oik贸w. Zagotowa膰 wod臋 z sol膮, cukrem, go藕dzikami i kwaskiem cytrynowym. Zala膰 kapust臋 gor膮ca zalew膮. Doda膰 pozosta艂e przyprawy i po zamkni臋ciu pasteryzowa膰 oko艂o 20 minut.

Tagi: kapusta na zim臋-czerwona,
 
 
Zobacz tak偶e
sa艂atka z og贸rk贸w na zim臋

sa艂atka z og贸rk贸w na zim臋

sa艂atka z og贸rk贸w w sam raz jako dodatek do

艢liwki w occie

艢liwki w occie

艢liwki w occie

Sa艂atka z og贸rk贸w i papryki

Sa艂atka z og贸rk贸w i papryki

Sa艂atka z og贸rk贸w i papryki

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. B膮d藕 pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskaz贸wki si臋gam do:

   rad mamy

   ksi膮偶ki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaci贸艂ki

   w艂asnej intuicji (eksperymentuj臋) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Alexandermza
profil Stephenbqa
profil polt82
profil xymumebhudy027
profil Oqueeura
 
Alma24
St贸艂 kontra barek

Kiedy urz膮dzamy kuchnie cz臋sto pojawia si臋 problem co wybra膰 stó艂 czy barek. Zastanawiamy si臋, które z nich b臋dzie
Z艂oty Osio艂 [ Bar Wegetaria艅ski ]

Miasto:
Sosnowiec
Kuchnia:
wegetaria艅ska
Bar wegetaria艅ski, smaczne potrawy w niskich cenach, za niespe艂na...wi臋cej »
 
08-21 16:30    Jak edytowa膰...
08-21 16:12    Zna kto艣...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
05-18 17:58    Czy lubicie...
04-09 09:30    carpaccio z...