Krem Russel
Brak pliku video

Krem Russel

dodane przez beti2011
Czas przygotowania:
30 do 60 minut
Poziom trudności:
Średnio trudne
Ilość osób:
powyżej 4
Koszt przygotowania:
Tanie
Ilość kalorii:
Wysokokaloryczne
 

Składniki

Usuń z koszyka cukier puder 1 i 1/2 szklanki
Usuń z koszyka jajka 4 szt
Usuń z koszyka masło 1 kostka
Usuń z koszyka margaryna 1 kostka
Usuń z koszyka aromat rumowy - według uznania
Usuń z koszyka spirytus 1 łyżka


Przejdź do zamówienia
 

Sposób przygotowania

Krem Russel
Drukuj
Jajka z cukrem ubijać na parze ok.20-30 minut. Masło z margaryną dokładnie utrzeć. Dodawać partiami masę jajeczną ciągle ucierając. Dodać esencję i spirytus. Gotowym kremem przekładać ciasta.

Tagi: dodatek do ciast, cukier puder, jajka, palma, masło,
 
 
Zobacz także
Kompot z truskawek świeżych

Kompot z truskawek świeżych

Kompot idealny jest na upalne dni, gasi pragnienie i

Polewa czekoladowa

Polewa czekoladowa

Polewa czekoladowa

Dukanowe babeczki żurawinowe

Dukanowe babeczki żurawinowe

Pyszne dietetyczne słodkości.

Baba wielkanocna

Baba wielkanocna

Duża, rodzinna baba:)

Komentarze

Skomentuj


Nie dodano jeszcze komentarzy. Bądź pierwszy!
 
Dodaj przepis
Kalendarz
ludzik sonda
Sonda
Po kuchenne wskazówki sięgam do:

   rad mamy

   książki kucharskiej

   internetu

   porad przyjaciółki

   własnej intuicji (eksperymentuję) :)

 
Dodaj restauracje

Ostatnio zarejestrowani:
profil Rebeccajxp
profil Johnfvu
profil Rarde7
profil lendisccomto1981
profil aerios
 
Alma24
Stół kontra barek

Kiedy urządzamy kuchnie często pojawia się problem co wybrać stół czy barek. Zastanawiamy się, które z nich będzie
Boungiorno

Miasto:
Koszalin
Kuchnia:
włoska
Kuchnia włoska ...więcej »
 
11-05 09:21    Czy lubicie...
08-21 16:30    Jak edytować...
08-21 16:12    Zna ktoś...
08-15 17:23    dieta z...
05-23 19:24    Jestem ciekawa...
04-09 09:30    carpaccio z...